• 15 zile drept de schimb sau retur poți returna sau schimba fără probleme orice produs de care nu ești pe deplin mulțumit(a)
  • Produse 100% originale toate produsele pe care le comercializăm sunt originale și provin de la furnizori certificați
  • Livrăm rapid în toată România expediem comanda în maxim 2 zile prin curier rapid cu plata ramburs, în numerar, la livrare
  • Reduceri de preț până la 75% la sute de produse noi / sigilate și la produse resigilate, care au fost expuse în showroom
Pret redus! Suport pentru carti de vizita portocaliu, ID766 Expand

Suport pentru carti de vizita portocaliu, ID766

Q-Band

766 / 4C5

Nou

299,99 lei

TVA inclus

599,98 lei TVA inclus

-50%

Comandă online și:

economisești timp și bani

primești produse de calitate garantată

ai livrare rapidă prin curier direct la ușa ta

Stare produs(ID766): produs resigilat, fara urme de uzura, cu ambalajul original deschis si resigilat. Produsul beneficiaza de garantie tehnica si comerciala de 30 de zile si drept de retur de 15 zile.

Display-ul / Dispenserul nostru de carduri QBox are un design unic, cu 16 buzunare separate și 16 role speciale. Fiecare buzunar este fixat cu un capac de transparență. Pentru ca toată lumea să poată vedea clar Cartea de vizită în mod clar atunci când cardurile de vizită sunt introduse în ele. Fiecare rând poate fi deschis și închis separat. Dimensiunea afișajului / distribuitorului de carduri QBox este: 16 "W, 15,8" H și 2,7 "D. Fiecare buzunar poate găzdui până la 160 de carduri de dimensiuni standard. Se poate monta pe perete și putem oferi, de asemenea, standuri de aluminiu ambalate dacă aveți nevoie. În plus, materialele folosite sunt de înaltă calitate. Vă garantăm că fiecare afișaj poate funcționa perfect timp de cel puțin doi ani.

 QBox Business Card Display / Dispenser este un brand nou și profesional de afișare a cărții de vizită pentru cardurile de publicitate. Clienții pot obține cu ușurință cartela pe care o doresc prin rola cu degetul ușor. Datorită rolelor speciale, oamenii pot ridica unul câte unul. Deci, poate salva cardurile în buzunare fără a pierde. Puteți afișa afișajele / dispenserele de carduri QBox în locații de trafic ridicate, cum ar fi: restaurante, cafenele, saloane etc. Afișează / Dispenser pentru carduri de vizită QBox arată frumos și atrăgătoare. Prin urmare, toată lumea va lua cartea de vizită de care au nevoie cu plăcere.