• ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.
  • Produse 100% originale toate produsele pe care le comercializăm sunt originale și provin de la furnizori certificați
  • Reduceri de preț până la 75% la sute de produse noi / sigilate și la produse resigilate, care au fost expuse în showroom
Pret redus! Set 8 caserole din sticla Glasslock cu capac rosu ID620 Expand

Set 8 caserole din sticla Glasslock cu capac rosu ID620

Glasslock

620 / 3C2

Resigilat

ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.

Comandă online și:

economisești timp și bani

primești produse de calitate garantată

ai livrare rapidă prin curier direct la ușa ta

Stare produs(ID620): produs resigilat, fara urme de uzura, cu ambalajul original deschis si resigilat. Produsul beneficiaza de garantie tehnica si comerciala de 30 de zile si drept de retur de 15 zile.

Descriere:

Realizate din sticla de calitate, setul de caserole este conceput astfel incat sa pastreze preparatele in siguranta pentru o perioada indelungata. De asemenea, principala intrebuintare a bolurilor este crearea de spatiu in dulap (atunci cand se utilizeaza pentru a pastra diferite condimente sau alimente) sau pentru pastrarea alimentelor la frigider. Pot fi curatate usor, manual sau la masina de spalat vase.

Setul contine :

- 2 boluri cu volumul de 400ml

- 1 bol cu volumul de 1100ml

- 1 bol cu volumul de 715 ml

- 1 bol cu volumul de 1000ml

- 1 bol cu volumul de 490ml

- 1 bol cu volumul de 920ml

-1 bol cu volumul de 720ml