• ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.
  • Produse 100% originale toate produsele pe care le comercializăm sunt originale și provin de la furnizori certificați
  • Reduceri de preț până la 75% la sute de produse noi / sigilate și la produse resigilate, care au fost expuse în showroom
Pret redus! Set 4 pahare de shot, Craniu ID516 Expand

Set 4 pahare de shot, Craniu ID516

516 /B005S2KUEQ / 2B2

Nou

ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.

Comandă online și:

economisești timp și bani

primești produse de calitate garantată

ai livrare rapidă prin curier direct la ușa ta

Stare produs(ID 516): produs resigilat, functional, inspectat vizual si tehnic pentru conformitate, fara urme vizibile de folosire, cu ambalajul deschis si resigilat. Produsul beneficiaza de garantie tehnica si comerciala de 30 de zile si drept de retur de 15 zile.

Descriere produs:

Pahare originale cu motiv de craniu vor garanta distracție la petrecerea dumneavoastră, dar pot fi și un cadou potrivit pentru prieteni. Datorită designului bine lucrat, puteți savura băutura preferată cu toate simțurile.
 
Paharele sunt suflate manual din sticla borosilicată refractară, care este cu totul transparentă și rezistentă la temperaturi joase și cele ridicate. În plus are, spre deosebire de sticla tradițională, rezistența mărită la deteriorare mecanică sau la reacția chimicalelor. De aceea este recomandată pentru servirea băuturilor calde și  reci.

Potrivit pentru utilizarea acestuia acasa, pentru petreceri, baruri si alte ocazii, ideal pentru uz personal. Folosit in principal pentru lichioruri, codka, wiskey etc.

Caracteristici:

-Capacitate: 0.75 ml

-Dimensiune 7 x 7.2 cm