• ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.
  • Produse 100% originale toate produsele pe care le comercializăm sunt originale și provin de la furnizori certificați
  • Reduceri de preț până la 75% la sute de produse noi / sigilate și la produse resigilate, care au fost expuse în showroom

15 zile schimb sau retur GRATUIT

Indiferent de motiv la noi ai dreptul sa schimbi sau sa returnezi produsul timp de 15 zile calendaristice de la data primirii produsului. Pentru a beneficia de acest serviciu trebuie sa completezi formularul de retur disponibil in contul tau de client, cel tarziu in a 15-a zi calendaristica de la data primirii produsului. Formularul completat dupa 15 zile calendaristice nu sunt luate in considerare si nici retururile expediata fara completarea inainte a formularului de retur.

Daca produsul se afla in starea initiala in care l-ai primit, se poate schimba gratuit cu un alt produs de acelasi fel (daca doresti si daca exista stoc) sau poti primii toti banii inapoi in maxim 2 zile lucratoare, fara intrebari suplimentare si fara batai de cap.

Costul transportului pentru expedierea returului se achita de catre client, nu intra in dreptul de retur si nu se returneaza. Plata returului se face exclusiv intr-un cont bancar deschis pe numele clientului, la orice banca din Romania. Nu se accepta retururi cu plata ramburs.