• ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.
  • Produse 100% originale toate produsele pe care le comercializăm sunt originale și provin de la furnizori certificați
  • Reduceri de preț până la 75% la sute de produse noi / sigilate și la produse resigilate, care au fost expuse în showroom
Pret redus! Perna cu memorie Doctor Fit Butterfly gel Visco, antialergica, antibacteriana, alb, ID1025 Expand

Perna ergonomica cu spuma cu memorie Doctor Fit Butterfly gel Visco, antialergica, antibacteriana, alb, ID1025

Doctor Fit

1025 / 4A4

Nou

ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.

Comandă online și:

economisești timp și bani

primești produse de calitate garantată

ai livrare rapidă prin curier direct la ușa ta

Stare produs(ID 1025): produs resigilat, cu usoare urme de testare (a se vedea in foto), se livreaza in ambalajul original, resigilat. Produsul beneficiaza de garantie comerciala de 30 de zile si drept de retur de 15 zile.

Descriere:

Perna cu memorie Doctor Fit Butterfly

Pernele de la Doctor Fit oferă o nouă perspectivă asupra somnului.

Întreaga colecție de perne Doctor Fit este făcută cu cea mai recentă tehnologie bazată pe cunoștințe despre somn confortabil și sănătos.

Invelisul acestei perne este format dintr-o tesatura dublă cu 3 straturi si cu un material suplimentar de ventilare. Acest invelis exterior asigură o reglare perfectă a umidității.

Perna este făcută din spumă de memorie, ceea ce inseamna ca ea se formează in functie de poziția dvs. de somn specifică, așa că nu contează dacă dormiți pe spate sau pe burta, sau intr-o parte; perna se va adapta mereu la postura ta. Poziția dvs. de dormit este importantă atunci când alegeți o pernă. Nu toată lumea doarme în același mod. Asta înseamnă că această pernă este un suport optim pentru gât și umeri, așa că te trezești foarte odihnit!

În plus, perna este antialergică si antibacteriana.

Caracteristici:

- Umplere cu gel Visco

- Potrivita pentru fiecare poziție de dormit

- Ventilație bună

- Anti-alergica

- Anti-bacteriana

- Culoare: Alb

Culoare Alb