• 15 zile drept de schimb sau retur poți returna sau schimba fără probleme orice produs de care nu ești pe deplin mulțumit(a)
  • Produse 100% originale toate produsele pe care le comercializăm sunt originale și provin de la furnizori certificați
  • Livrăm rapid în toată România expediem comanda în maxim 2 zile prin curier rapid cu plata ramburs, în numerar, la livrare
  • Reduceri de preț până la 75% la sute de produse noi / sigilate și la produse resigilate, care au fost expuse în showroom

Timp de livrare si raza de acoperire

Comenzile se expediaza prin curier in termen de 1 zi lucratoare de la confirmarea comenzii.

Costul transportului este fix: 19.90 lei, indiferent de localitatea de destinatie sau de numarul de produse comandate.

Ridicare personala in Cluj-Napoca

Comenzile se pot ridica si personal, cu programare prealabila, de la depozitul nostru din Cluj-Napoca, situat in zona str. Corneliu Coposu colt cu strada Strungarilor, de Luni pana Vineri inclusiv intre orele 9 si 18. Indicatii exacte despre cum ajungeti la depozitul nostru veti obtine dupa ce efectuati comanda. ATENTIE: va rugam nu va prezentati la depozit fara programare prealabila si NU inainte de a va contacta telefonic pentru a va explica unde trebuie sa ajungeti. 

Durata de livrare

Dupa ce predam coletul curierului acesta ajunge la destinatar în 1-2 zile lucratoare, în funcție de timpul de tranzit al curierului, localitatea destinatarului și ținând cont de faptul ca sâmbăta și duminica nu se expediază / transportă / livrează comenzi.