• ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.
  • Produse 100% originale toate produsele pe care le comercializăm sunt originale și provin de la furnizori certificați
  • Reduceri de preț până la 75% la sute de produse noi / sigilate și la produse resigilate, care au fost expuse în showroom
Pret redus! Sistem de monitorizare video cu senzor de miscare, Tomme Tippe, ID1049 Expand

Sistem de monitorizare video cu senzor de miscare, Tomme Tippe, ID1049

Tommee Tippee

1049 /B005K7KNUU / 1C3

Resigilat

Stoc limitat

599,99 lei

TVA inclus

923,06 lei TVA inclus

-35%

ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.

Comandă online și:

economisești timp și bani

primești produse de calitate garantată

ai livrare rapidă prin curier direct la ușa ta

Stare produs(ID 1049): produs resigilat, functional, fara urme de folosire, ambalaj original deschis si resigilat. Sistemul include 2 adaptore de priza UK-EU pentru a putea fi folosit la prizele din Romania / EU. Produsul beneficiaza de garantie tehnica de conformitate de 12 luni, garantie comerciala de 30 de zile si drept de retur de 15 zile.

Descriere produs:

Supraveghere permanenta ziua si noaptea!

Sistemul De Monitorizare Video Cu Senzor De Miscare Closer to Nature permite observarea sonora si vizuala a copilului pentru o siguranta totala atat ziua, cat si noaptea.
Combina toate caracteristicile tehnologiei DECT (Digital Enhanced Cordless Technology) - functie inteligenta de a raspunde de la copil la parinte si invers, lumina de veghe reglabila din unitatea parentala si afisarea temperaturii din camera copilului - cu o camera cu infrarosu care asigura calitate video excelenta noaptea.
Prevazut cu senzor de miscare detasabil pentru un plus de siguranta. Senzorul de miscare se fixeaza sub saltelua copilului si activeaza alarma la un interval de 20 de secunde in cazul in care nu este detectata nicio miscare a copilului.

Camera video cu infrarosu pe timp de noapte
Senzor de miscare