• ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.
  • Produse 100% originale toate produsele pe care le comercializăm sunt originale și provin de la furnizori certificați
  • Reduceri de preț până la 75% la sute de produse noi / sigilate și la produse resigilate, care au fost expuse în showroom
Pret redus! Set 5 caserole de sticla cu capac , 10 piese ID 488 Expand

Set 5 caserole de sticla cu capac Voomax, 10 piese ID489

Voomax

489 / 2B3

Resigilat

29,99 lei

TVA inclus

42,84 lei TVA inclus

-30%

ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.

Comandă online și:

economisești timp și bani

primești produse de calitate garantată

ai livrare rapidă prin curier direct la ușa ta

Stare produs(ID489): produs resigilat, fara urme de uzura, cu ambalajul original deschis si resigilat. Produsul beneficiaza de garantie tehnica si comerciala de 30 de zile si drept de retur de 15 zile.

Descriere:

Realizate din sticla de calitate, Setul de caserole Voomax este conceput astfel incat sa pastreze preparatele in siguranta pentru o perioada indelungata. De asemenea, principala intrebuintare a bolurilor este crearea de spatiu in dulap (atunci cand se utilizeaza pentru a pastra diferite condimente sau alimente) sau pentru pastrarea alimentelor la frigider. Pot fi curatate usor, manual sau la masina de spalat vase. Capacele sunt colorate cu diferite culori.

Setul contine :

- 1 bol cu volumul de 900 ml

- 1 bol cu volumul de 410 ml

- 1 bol cu volumul de 310 ml

- 1 bol cu volumul de 200 ml

- 1 bol cu volumul de 150 ml