• ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.
  • Produse 100% originale toate produsele pe care le comercializăm sunt originale și provin de la furnizori certificați
  • Reduceri de preț până la 75% la sute de produse noi / sigilate și la produse resigilate, care au fost expuse în showroom
Pret redus! Piatra ascutire cutite 1000/3000 non-alunecare Katahiro Kubota ID559 Expand

Piatra ascutire cutite 1000/3000 non-alunecare Katahiro Kubota ID559

Katahiro Kubota

559 / 3C2

Nou

Stoc limitat

149,99 lei

TVA inclus

199,99 lei TVA inclus

-25%

ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.

Comandă online și:

economisești timp și bani

primești produse de calitate garantată

ai livrare rapidă prin curier direct la ușa ta

Stare produs (ID 559): Produs nou, funcțional, inspectat vizual și tehnic pentru conformitate, fără urme vizibile de folosire, cu ambalajul original deschis și resigilat. Produsul beneficiază de garanție tehnică și comercială de 30 de zile și drept de retur de 15 zile.


Descriere produs:

Piatra ascutire cutite, marca Katahiro Kubota.

Are doua fete de granulatie diferita (1000 - pentru ascutire grosiera si 3000 - pentru finisare )

Caracteristici:

  • ✔ Materiale naturale de piatră de corindon de înaltă calitate, dimensiuni de piatră: 7 "L x 2 1/3" W x 1 1/4 "H
  • ✔ Este eficient pentru toate tipurile de cuțite, inclusiv cuțite de bucătărie, de uz casnic, de sport și de buzunar
  • ✔ UTILIZAREA MULTISTRATULUI: Piatra noastra profesionala de ascutire a cutitului este extrem de durabila. 
  • Aceasta ascuțitoare globală de șlefuit poate ascuți orice lamă, fie că este vorba de cuțite de bucătărie, cuțit de ascuțit cuțit, ascuțitoare foarfeca, ascuțitoare daltă, wusthof, ascuțitoare cuțit, razor, poate chiar ascuții un topor!
  • ✔ SIGURANȚA: Înțelegem importanța siguranței atunci când ne ocupăm de unelte de ascuțire, cumpărarea dvs. vine cu o bază siliconică pentru a ține piatra în interiorul bambusului Non Slip Bamboo.
  • ✔ 2 grăsimi multifuncționale, multe aplicații - grâul # 1000 este piatra de ascuțire de bază. atunci când ascuțiți cuțitele, este important să folosiți pietre medii și piatră de finisare. Cu toate acestea, este mai ușor să utilizați o piatră de granulație de 3.000 ca un tampon între, mai degrabă decât să săriți dintr-o piatră de granit # 1.000 la o piatră de granit # 6.000. pietrele umede sunt utile pentru toate tipurile de cuțite: bucătar, sushi, bucătărie, buzunar, vânătoare, foarfece, daltă și scule din oțel.