• ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.
  • Produse 100% originale toate produsele pe care le comercializăm sunt originale și provin de la furnizori certificați
  • Reduceri de preț până la 75% la sute de produse noi / sigilate și la produse resigilate, care au fost expuse în showroom
Pret redus! Perna din lână cu pleavă de alac (pleava spelta) 50 x 50, ID940 Expand

Perna din lână cu pleavă de alac (pleava spelta) 50 x 50, ID940

940 / 4A1

Nou

Momentan indisponibil.

99,99 lei

TVA inclus

181,80 lei TVA inclus

-45%

ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.

Comandă online și:

economisești timp și bani

primești produse de calitate garantată

ai livrare rapidă prin curier direct la ușa ta

Stare produs(ID 940): produs nou, fara urme de uzura, se livreaza in ambalajul original, resigilat. Produsul beneficiaza de garantie comerciala de 30 de zile si drept de retur de 15 zile.

Descriere:

Recomandat pentru adulţi.
- Pleava de alac (pleava spelta) în inlet din lână Merino Floor 100% (450 gr/m2) şi bumbac 100%
- Combinaţie unică, care îmbină proprietăţile perfecte ale lânei şi al plevei de alac
- Dimensiunea: 50x50 cm, grosimea: aprox.: 11 cm (Atenţie! Dimensiunea este a inletului fără umplutură.) 
- Se modelează uşor, este ideal pentru sprijinirea gâtului şi a capului 
- Se aeriseşte bine, nu se supraîncălzeşte  
- Efect antispastic, regenerator 
- Cu ajutorul fermoarului se fixează înălţimea ideală a umpluturii

Se recomanda folosirea feţei de pernă, care se poate comanda separat.

- Perna din lână cu pleava de alac se aeriseşte după utilizare simplu, în faţa geamului deschis sau la soare 
- Atenţie! Inletul nu a fost înmuiat în prealabil, deci se va spăla în apă călduţă! 
- Chiar dacă pernele sunt întreţinute cu grijă, se recomandă schimbarea, reîmprospătarea lor la 2-4 ani. 
- Chiar şi pleava curăţată pote conţine urme de polen sau praf. 
- Pentru dezinfectare, perna va fi ţinută 15-30 minute în cuptor, la 50˚C sau 8 ore în congelator. (În congelator perna va fi  împachetată în sac de plastic, pentru a nu se umezi). ) 
- Pleava de alac nu se spală împreună cu husa. Acestea se spală separat, în plasă de spălat, în apă călduţă. După spălare, întindem pleava şi îl uscăm într-o încăpere aerisită corespunzător. 

Despre pleava de alac mai pe larg: 
Pleava de alac* păstrează puterea soarelui, iar efectul lui benefic se datorează acidului silicic prezent în procent de 90% în compoziţia ei. Prin uscare, acidul silicic se desprinde de pleava în formă de oxid de siliciu şi prin ţesutul conjunctiv pătrunde în organism, unde îşi produce efectul antispastic, antiinflamator şi analgezic. Perna cu pleava de alac este ideală pentru reducerea durerii musculare, combaterea migrenei datorate durerilor musculare şi tulburărilor de somn cauzate de aceste dureri. Umplutura din pleava de alac este aerisită, uşoară şi totuşi stabilă, relaxează muşchii gâtului, îmbunătăţind astfel circulaţia sanguină a creierului. Umplutura din pleava de cereale se aeriseşte foarte bine, nu se supraîncălzeşte, este alegerea perfectă pentru cei care transpiră. Pleava se adaptează cu uşurinţă la orice poziţie a corpului, sprijinindu-l, astfel muşchii corpului se relaxează în orice poziţie. Datorită proprietăţilor pleavei de alac, pernele umplute cu ea pot ameliora simptomele de oboseală, extenuare, ajută la îmbunătăţirea puterii de concentrare, ameliorează migrena, tulburările de somn, durerile musculare, inflamaţiile, durerile de gât, durerile menstruale şi de după naştere, ajută la regenerarea organismului în perioada de convalescenţă. S-a demonstrat ştiinţific că pleava de alac neutralizează efectul oscilaţiilor dăunătoare (produse de telefoane mobile, microunde). Umplutura cu pleava de alac ne aduce în casă natura prin masajul blând şi foşnetele silenţioase, liniştind astfel trupul şi sufletul deopotrivă, făcându-ne somnul liniştit, odihnitor. 


* Alacul este cunoscut din cele mai vechi timpuri, se cultivă de 8000 de ani în Bazinul Carpatic. Sfânta Hildegard de Bingen (1098-1179), stareţă în Rupertsberg, clarvăzătoare şi tămăduitoare, a considerat că alacul este hrana cea mai de preţ.  (Hildegard a fost educată în mănăstire unde a învăţat să scrie şi să citească, să cânte, să picteze, limbi străine şi cunoştinţe biblice. S-a ocupat intensiv de vindecare, s-a dus vestea vindecărilor de succes şi ca urmare, a fost căutată de bolnavi din toată Europa.) Cercetările au demonstrat că alacul conţine peste 40 de substanţe minerale şi oligoelemente care sunt bazice, se absorb cu uşurinţă, neutralizează procesele acide, prevenind astfel inflamaţiile. Pe lângă acestea alacul conţine tiocinat, care este un antibiotic natural şi se regăseşte în toate umorile corpului (începând de la laptele de mamă, salivă până la lacrimi). 

Lâna: 
- Reglează temperatura corpului 
- Are efect antireumatic 
- Lână de oaie 100% (Merinos) 450g/m2
- Lanolina din componenţa sa calmează pielea, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină. 

Inletul:
∙ 100% bumbac, ţesătură groasă, se aeriseşte totuşi bine
∙ Acest material este umplut cu pleva de alac, dar nu înlocuieşte faţa de pernă.