• ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.
  • Produse 100% originale toate produsele pe care le comercializăm sunt originale și provin de la furnizori certificați
  • Reduceri de preț până la 75% la sute de produse noi / sigilate și la produse resigilate, care au fost expuse în showroom
Pret redus! Perna Almohada Visco Carbon  30 x 70 cm , ID882 Expand

Perna Almohada Visco Carbon 30 x 70 cm , ID882

Almohada Visco

882 / 4C2

Nou

149,99 lei

TVA inclus

299,98 lei TVA inclus

-50%

ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.

Comandă online și:

economisești timp și bani

primești produse de calitate garantată

ai livrare rapidă prin curier direct la ușa ta

Stare produs(ID 882): produs nou, functional, fara urme de uzura, se livreaza in ambalajul original resigilat. Produsul beneficiaza de garantie tehnica de conformitate de 12 luni, garantie comerciala de 30 de zile si drept de retur de 15 zile.

Descriere:

Carbon activ viscoelastic și pernă perforată. Caracteristicile carbonului activ măresc durata de viață utilă a produsului; crescând respirația și scăzând mirosurile și umiditatea nefavorabilă produse de utilizarea obișnuită a pernei.

Caracteristici:

• Termos adaptabil, ameliorează presiunea și obține confort maxim prin relaxarea zonei cervicale și a umerilor. Este non-deformabil, respirabil, igienic, anti-alergic, nu coace.
• Nucleul visco-elastic cu carbon, care asigură o igienă mai mare, antiinflamatorie și liniștitoare. Îmbunătățește durerea și rigiditatea, obținând o poziție optimă de repaus.
• acoperire textilă Argentum, care combină o tehnologie foarte eficientă de control al umezelii cu un finisaj antibacterian pe bază de ioni de argint, care garantează că perna rămâne proaspătă și uscată în timpul orelor de odihnă.
• Capac dublu 50% din bumbac și 50% din poliester. 

Dimensiune: 30 x 70 cm