• ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.
  • Produse 100% originale toate produsele pe care le comercializăm sunt originale și provin de la furnizori certificați
  • Reduceri de preț până la 75% la sute de produse noi / sigilate și la produse resigilate, care au fost expuse în showroom
Pret redus! Monitor video digital pentru supraveghiere bebe, 7500 Lightshow ID772 Expand

Monitor video digital pentru supraveghiere bebe, 7500 Lightshow ID772

BT

772 /B00P7MVSR0 / 3B1

Resigilat

Stoc limitat

399,99 lei

TVA inclus

571,41 lei TVA inclus

-30%

ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.

Comandă online și:

economisești timp și bani

primești produse de calitate garantată

ai livrare rapidă prin curier direct la ușa ta

Stare produs(ID 772): produs resigilat, functional, fara urme de folosire, ambalajul nu este original. Produsul beneficiaza de garantie tehnica si comerciala de 30 de zile si drept de retur de 15 zile.

Descriere produs:

Camera video este in formă de ou, o jumatate este o lumină de noapte care strălucește, o culoare portocalie caldă. Cealaltă jumătate găzduiește cameral foto, care se poate deplasa și se înclină pentru a obtine cele mai bune momente sau faze de catre parinte.. Calitatea imaginii este excelentă, atât în ​​lumină naturală, cât și cu lumina infraroșie pentru modul de vizibilitate pe timp de noapte. Obiectivul are un câmp de vizualizare cu unghi larg și există funcții de zoom digitale de 2x și 3x care nu afectează prea mult calitatea imaginii.

Durata de viata a bateriei este destul de mare, de pana la 7 ore inregistrare video constanta si pana la 15 ore, inregistrare audio constanta.