• ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.
  • Produse 100% originale toate produsele pe care le comercializăm sunt originale și provin de la furnizori certificați
  • Reduceri de preț până la 75% la sute de produse noi / sigilate și la produse resigilate, care au fost expuse în showroom
Pret redus! Monitor fertilitate avansat Clearblue ID776 Expand

Monitor fertilitate avansat Clearblue 89% ID776

Clearblue

776 / 1C1

Resigilat

Stoc limitat

369,99 lei

TVA inclus

587,28 lei TVA inclus

-37%

ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.

Comandă online și:

economisești timp și bani

primești produse de calitate garantată

ai livrare rapidă prin curier direct la ușa ta

Stare produs (ID776): produs resigilat, functional (testat), cu usoare urme de folosire, cu ambalajul original deschis si resigilat. Produsul beneficiaza de garantie tehnica si comerciala de 30 de zile si drept de retur de 15 zile.

Descriere:

Monitorul de fertilitate avansat de la Clearblue este conceput special pentru a creste sansele de a ramane insarcinata in mod natural cu 89%.

Aparatul functioneaza pe baza unor teste simple de urina, urmarind doi hormoni principali ai fertilității si detectand toate zilele fertile

Ecranul tactil intuitiv vă arată starea de fertilitate în fiecare zi.

Testele simple de urină vă urmăresc cu exactitate nivelurile celor 2 hormoni de fertilitate pentru a identifica în mod tipic până la 6 zile fertile de vârf, astfel încât să aveți mai multe oportunități de a rămâne gravidă în mod natural în fiecare ciclu.

Este unic: - singurul monitor care asigură statutul fertilității zilnice prin măsurarea a două hormoni urinari - LH și E3G

Monitor cu functie Touch

Caracteristici:

Testele de urina nu sunt incluse.

Functioneaza cu 2 baterii de tip AA

O baterie inclusa.

Manual cu instructiuni de folosire