• ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.
  • Produse 100% originale toate produsele pe care le comercializăm sunt originale și provin de la furnizori certificați
  • Reduceri de preț până la 75% la sute de produse noi / sigilate și la produse resigilate, care au fost expuse în showroom
Pret redus! Angelcare Interfon si monitor de respiratie AC401 ID105 Expand

Interfon si monitor de respiratie Angelcare AC401 ID106

Angelcare

106 / B0013FW5G8 / 1A2

Resigilat

Stoc limitat

395,68 lei

TVA inclus

791,35 lei TVA inclus

-50%

ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.

Comandă online și:

economisești timp și bani

primești produse de calitate garantată

ai livrare rapidă prin curier direct la ușa ta

Stare produs(ID 106): produs resigilat, functional, cu urme mici de folosire, cu ambalajul original deschis si resigilat. Sistemul include adaptor de priza UK-EU pentru a putea fi folosit la prizele din Romania / EU. Produsul beneficiaza de garantie tehnica si comerciala de 30 de zile si drept de retur de 15 zile.

Descriere produs:

Un interfon digital cu sistem de monitorizare a respiratiei bebelusilor de la Angelcare, ideal pentru somnul in siguranta al oricarui bebelus. Cu pad de monitorizare a respiratiei, ecran color digital si indicator de temperatura ambientala, Angelcare AC401 reprezinta o solutie completa si sigura de supraveghere a nou-nascutilor.

Angelcare 401 este un interfon practic si util parintilor care locuiesc in apartamente de bloc sau case constuite in zone cu puternice interferente generate de antene, cabluri de electricitate, pereti grosi, etc. Sistemul AC401 este realizat din doua unitati digitale de emisie-receptie care opereaza in banda de frecventa 864Mhz pe 8 canale diferite si un senzor de respiratie, tip pad (placa) care se conecteaza la unitatea din camera bebelusului.

Interfonul si senzorul de respiratie din camera bebelusului

Acest interfon Angelcare se plaseaza in camera bebelusului intodeauna la o distanta intre 1-3 metri de locul in care se afla copilul (de obicei patut). Unitatea preia zgomotele copilului si temperatura din camera si le transmite in timp real unitatii parentale prin unul din multiplele canale.

Monitorul AC401 functioneaza atat cu baterii (3 acumulatori AAA) cat si alimentat la retea (priza 220V). Are in dotare o lampa de veghe cu led pentru asigurarea unei iluminari minime pe timp de noapte in camera bebelusului, si un termometru digital pentru a masura constant temperatura ambientala.

Principalul avantaj al acestui interfon este modul de functionare cu 2 moduri de transmisie: continuu sau cu activare vocala. Functia de activare vocala permite transmiterea sunetelor doar atunci cand acestea depasesc un anumit nivel, in restul timpului emisia fiind intrerupta.

Monitorul de respiratie - utilitate, restrictii si recomandari

Senzorul de repiratie (tip placa) urmareste respiratia bebelusului si se utilizeaza pentru prevenirea asfixierii in somn a sugarilor (sindromul SMSS). Daca bebelusul se afla in patut, iar peste noapte se opreste din respirat 20 de secunde consecutive atunci sistemul porneste alarma de atentionare a unitatii parentale. Functionarea sistemului si detectarea respiratiei bebelusului se bazeaza pe deformarea saltelei de catre miscarea cutiei toracice a bebelusului in procesul de inspirare-expirare a aerului. Acest mod de detectare limiteaza utilizarea acestui monitor de respiratie facandu-l incompatibil cu saltele din spuma cu memorie a formei, cele cu 2 fete, cele cu cadru gol (fara umplutura) sau Purflo.

Pentru instalarea senzorului de respiratie se recomanda asezarea lui pe o suprafata perfect plana si dura. De obicei se va utiliza o placa de MDF sau pal cu o grosime de aprox 6mm pentru asezarea senzorului. Instalarea corecta pentru o eficienta maxima se va face prin asezarea placii de MDF (mai mare decat senzorul) pe suportul saltelei, dupa care peste acesta se va aseza senzorul (Pad-ul AC401), iar peste va fi asezata salteaua bebelusului, astfel incat senzorul sa fie in contact optim cu salteaua.

Unitatea de receptie digitala - Interfonul parental

Unitatea parintelui functioneaza atat static prin pozitionarea pe suportul cu baza de reincarcare cat si mobil cu baterii (4 acumulatori AAA) putand fi purtata de parinte in casa sau imprejurimi. Cu un display digital de 1.31 inch, monitorul digital afiseaza temperatura si nivelul zgomotului din camera bebelusului (util in situatiile in care sunetul emis de difuzor este acoperit de aspirator, blender, etc.).

In plus, functia de vibratii are acelasi rol de a atentiona pe parinti ca bebelusul s-a trezit sau plange, in cazurile in care acestia nu aud sunetul interfonului si nu sunt atenti la afisaj.

Unul din avantajele majore ale acestei unitati este functia de alarma a monitorului de respiratie care porneste imediat ce senzorul nu a detectat nici o miscare timp de 20 de secunde consecutive.
Mai mult, interfonul digital AC401 este dotat cu un control al volumului sunetului pentru a permite parintilor fie sa opteze pentru functionare silentioasa, fie pentru un volum ridicat al sunetului.

Functia "Audio Tic". Odata activata aceasta functie va emite un semnal sonor periodic (Tic) pentru a confirma functionarea monitorului de respiratie.

Detalii tehnice si functionalitati ale interfonului (AC401) pentru bebelus:

- se pozitioneaza intre 1-3 metri de copil;
- poate fi asezat pe o suprafata plana sau agatat;
- functioneaza cu 3 baterii AAA si priza 220V;
- senzor digital de temperatura incorporat;
- poate transmite continuu;
- poate transmite doar daca bebelusul e treaz;
- functie de activare vocala;
- lampa de veghe cu led (pentru noapte);
- distanta de emisie in exterior (aer liber) pana la 250 m;
- distanta de emisie in interior (locuinta) intre 80 si 100 m;
- bateriile nu sunt incluse.

Detalii tehnice si functionaliti ale senzorului de respiratie Angel Care:

- ideal pentru monitorizarea respiratiei copilului in timpul noptii;
- se pozitioneaza sub salteluta bebelusului;
- monitorizeaza respiratia in mod constant;
- se utilizeaza conform indicatiilor din manualul de instructiuni;
- nu se utilizeaza cu anumite tipuri de saltele (vezi descriere, manual).

Detalii tehnice si functionalitati ale interfonului (AC401) pentru parinte

- se utilizeaza fie pe baza de reincare sau portabil;
- functioneaza cu 4 baterii AAA si priza 220V;
- ecran color tip LCD 1.31 inch;
- functie de vibratii, mute si control volum;
- functie Audio Tic pentru verificare senzor;
- functie de alarma la oprirea respiratiei;
- alarma la iesire din raza;
- afiseaza temperatura ambientala din camera copilului;
- afiseaza nivelul zgomotului din camera copilului;
- sistem de ajustare a sensibilitatii senzorului;
- 8 canale de receptie pentru evitarea interferentelor;
- bateriile sunt incluse.

Pachetul "Interfon si monitor respiratie" include

- 1 x SensorPad pentru pozitionare sub saltea
- 1 x Unitate parentala de monitorizare
- 1 x Unitate (interfon) pentru camera bebelusului
- 1 x Incarcator - baza suport de reincarcare
- 2 x AC Adaptoare
- 4 x AAA acumulatori pentru unitatea parentala
- 1 x Manual de instructiuni

Important! SenzorPad-ul se va utiliza intodeauna pentru un singur copil. In patul monitorizat cu AC401 nu se vor afla niciodata pe timpul noptii telefoane mobile cu vibratii, jucarii electronice, au alte elemente care pot induce vibratii sau socuri mecanice minime saltelei pentru a nu influenta senzorul.
Atentie! In timpul noptii, daca ridicati copilul din patut nu uitati sa opriti senzorul in prealabil, in caz contrar sistemul va declansa alarma.