• ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.
  • Produse 100% originale toate produsele pe care le comercializăm sunt originale și provin de la furnizori certificați
  • Reduceri de preț până la 75% la sute de produse noi / sigilate și la produse resigilate, care au fost expuse în showroom

Produsele comercializate de magazinul online ResigilateOK.ro provin in principal din suprastocurile si produsele ramase nevandute ale centrelor comerciale si a marilor magazine online din Marea Britanie, Germania, Franta, Italia precum si din marfurile ce au fost expuse pe rafturile marilor magazine si din returnari de la clienti in termen de 14-30 de zile.

Majoritatea produselor sunt noi, nu au fost utilizate deloc, au doar ambalajul original deschis deoarece au fost expuse in showroom.

O mica parte din produse au mici urme de utilizare / testare in showroom sau defecte estetice provenite din manipulare gresita (zgarieturi fine, rupturi ambalaj, etc). O alta mica parte din produse, in special cele provenite din returnari de la clienti, pot avea mici defecte functionale si/sau estetice, in general fiind vorba de ambalaj original lipsa sau partial rupt, lipsa manual de utilizare, urme de folosire, zgarieturi, etc.

Fiecare produs pe care il vindem este analizat pentru conformitate inainte de a fi oferit la vanzare, ii este atribuit un numar (ID) unic de produs, iar rezultatul verificarii este mentionat in descrierea produsului impreuna cu ID-ul produsului astfel incat clientii sa stie ce cumpara.

Deoarece ne dorim sa oferim clientilor doar produse de calitate si dorim sa evitam orice nemultumire din partea cumparatorilor verificam si testam de doua ori fiecare produs, odata inainte de a-l scoate la vanzare si inca odata inainte de a-l expedia clientului! Inainte de expedierea oricarui produs contactam clientul telefonic si ii expunem rezultatul constatarii noastre in ceea ce priveste starea efectiva a produsului si doar daca clientul confirma ca doreste sa achizitioneze produsul respectiv efectuam livrarea.

Pentru siguranta si linistea clientilor nostri, pentru fiecare achizitie oferim factura prin care garantam conformitatea produselor timp 12 luni. In plus, pentru fiecare produs oferim garantie comerciala 30 de zile si drept de retur in 15 zile daca nu sunteti pe deplin multumit(a) de produsul achizitionat.