• ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.
  • Produse 100% originale toate produsele pe care le comercializăm sunt originale și provin de la furnizori certificați
  • Reduceri de preț până la 75% la sute de produse noi / sigilate și la produse resigilate, care au fost expuse în showroom
Pret redus! Camera video WI-FI HD pentru supraveghiere bebe ID768 Expand

Camera video WI-FI HD pentru supraveghiere bebe ID768

Motorola

768 / 2C3

Resigilat

Momentan indisponibil.

169,99 lei

TVA inclus

242,84 lei TVA inclus

-30%

ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.

Comandă online și:

economisești timp și bani

primești produse de calitate garantată

ai livrare rapidă prin curier direct la ușa ta

Stare produs (ID768): produs resigilat, functional (testat), cu usoare urme de utilizare, cu ambalajul original deschis si resigilat. Produsul vine cu adaptor de priza UK pentru a putea fi folosit la prizele din Romania / EU. Produsul beneficiaza de garantie tehnica si comerciala de 30 de zile si drept de retur de 15 zile.

Descriere:

    MBP85 Conectați de Motorola este o cameră video Wi-Fi HD care vă permite să transformați telefonul sau tableta inteligentă conectată la internet într-o cameră video monitorizată pentru copii, permițându-vă să țineți cont de copilul dvs. de oriunde. Motorola MBP85 include funcția digitală de panoramare, înclinare și zoom, viziune în noapte în infraroșu și funcție de comunicare bidirecțională, care vă permite să știți ce se întâmplă oricând și să comunicați cu copilul dumneavoastră. Aparatele de cameră Motorola cu conectivitate Wi-Fi funcționează printr-un serviciu securizat cloud numit Hubble. Aplicația Hubble dispune de streaming gratuit și de notificări inteligente pentru telefonul, tableta sau PC-ul inteligent. Mersul în timp real, alertele de sunet și temperatură vă oferă liniște, oriunde vă aflați.