• ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.
  • Produse 100% originale toate produsele pe care le comercializăm sunt originale și provin de la furnizori certificați
  • Reduceri de preț până la 75% la sute de produse noi / sigilate și la produse resigilate, care au fost expuse în showroom
Pret redus! Baby monitor, interfon audio digital ID769 Expand

Baby monitor, interfon audio digital ID769

Motorola

769 /B00VC55872 / 2C3

Nou

Stoc limitat

179,99 lei

TVA inclus

239,98 lei TVA inclus

-25%

ATENTIE: momentat nu se accepta comenzi si nu se fac livrari. Vom anunta aici cand reluam activitatea. Ne cerem scuze pentru inconvenient.

Comandă online și:

economisești timp și bani

primești produse de calitate garantată

ai livrare rapidă prin curier direct la ușa ta

Stare produs(ID 769): produs resigilat, functional, cu urme mici de folosire / testare, cu ambalajul original deschis si resigilat. Sistemul include adaptor de priza UK-EU pentru a putea fi folosit la prizele din Romania / EU. Produsul beneficiaza de garantie tehnica si comerciala de 30 de zile si drept de retur de 15 zile.

Descriere produs:

Noul model de interfon digital Motorola MBP160 te ajuta sa supraveghezi audio, de la distanta tot ce se intampla in camera bebelusului.

MBP160 este prevazut cu tehnologie DECT de ultima generatie, astfel incat capteaza si reda cu mare precizie orice sunet din incaperea supravegheata.

MBP160 poate are o raza de actiune impresionanta, 300 m in camp deschis si sistem special de alerta in momentul iesirii sin aria de aoperire.

Caracteristici interfon digital Motorola MBP160:

  • Interfonul este echipat cu tehnologie DECT 6.0 de 1.9 GHz ceea ce confera o claritate absoluta a sunetului, permitandu-va sa auziti orice miscare din camere copilului.
  • MBP 160 are o raza de actiune de 300 m in camp deschis si avertizor sonor de iesire din raza de actiune.
  • Sistemul de criptare a mesajului sonor va asigura confidentialitatea informatiilor (nu exista posibilitatea ca altcineva sa receptioneze sunetele din casa dvs)
  • Led-urile luminoase va avertizeaza si vizual, nu numai sonor, asupra sunetelor din camera copiilor.
  • MBP160 reprezinta un sistem de monitorizare a bebelusilor ideal sub aspectul raportului calitate-pret si o alegere inteleapta pentru orice parinte.
  • Cele doua unitati functioneaza cu baterii: NiMH sau alimentate la priza (alimentatoarele sunt incluse in pachet).